Üzletember Karóra Éjszakai Világító Vízálló Nagy Számlappal Férfi Divatos Kvarcóra
Üzletember Karóra Éjszakai Világító Vízálló Nagy Számlappal Férfi Divatos Kvarcóra
Üzletember Karóra Éjszakai Világító Vízálló Nagy Számlappal Férfi Divatos Kvarcóra
Üzletember Karóra Éjszakai Világító Vízálló Nagy Számlappal Férfi Divatos Kvarcóra
Üzletember Karóra Éjszakai Világító Vízálló Nagy Számlappal Férfi Divatos Kvarcóra
Üzletember Karóra Éjszakai Világító Vízálló Nagy Számlappal Férfi Divatos Kvarcóra

Üzletember Karóra Éjszakai Világító Vízálló Nagy Számlappal Férfi Divatos Kvarcóra

star_border star_border star_border star_border star_border
(0 Vélemények)
  • Ft12,792.00

  • Az ár tartalmazza az ÁFA-t

Üzletember Karóra Éjszakai Világító Vízálló Nagy Számlappal Férfi Divatos Kvarcóra

Kategóriák: Divat kiegészítők, Karórák

Áttekintés

Az Órát Kifejezetten Üzletemberek Számára Tervezték, Ötvözetből Készült Héjból, Kvarc Szerkezetből, Kék Sugárral Bevont Üvegből Készült Óraburkolatból És Rozsdamentes Acél Óraszíjból Készült, Így Jó Korrózióállóságú És Oxidációs Ellenállás. Az Éjszakai Világító Mutatókkal Még Sötét Éjszakában Is Könnyedén Megtalálhatja A Pontos Időt.

Jellemzők

* Az Éjszakai Világító Mutatókkal Könnyedén Megtalálhatja A Pontos Időt Még Sötétben Is. Éjszaka.

* Sikeresen Teljesített A 30 Atm Vízálló Teszten, Amely Ellenáll A Mindennapi Víznek, Például Kézmosáskor, Arcmosáskor És Esővízben.

* Nagy Szilárdságú, Tömör Rozsdamentes Acél Óraszíjjal, Amely Kiváló Korrózióállósággal És Oxidációval Szembeni Ellenálló Képességgel Rendelkezik, Anélkül, Hogy Aggódna A Fakulás Miatt.

* A Kék Sugárral Bevont Óraburkolat Ellenáll A Magas Hőmérsékletnek, A Kopásnak, A Karcolásnak És A Kék Sugárzásnak, Így Gyorsan Megtekintheti Pontos Idő, Anélkül, Hogy Aggódnia Kellene Az Erős Fénytől Stimuláló Szemek Miatt

Termékleírás

Márka: Nektom

Modell: 8196

Stílus: Divat És Üzlet

Vízálló: 30 Atm

Óraburkolat Anyaga: Kék Sugárzással Bevont Üveg

Óraszíj Anyaga: Rozsdamentes Acél

Óraszíj Szélessége: 22 Mm

Átmérő: 43 Mm

Mozgás: Quart Z

Csat Stílusa: Pillangós Dupla Csat

Tárcsalap Stílusa: Kerek

Szín: 10 Szín

Alkalmazható Nem: Férfiak

Az Óra Alsó Burkolata: Normál

Ház: Ötvözet

Csat Anyaga: Rozsdamentes Acél

Csomagolási Specifikáció: 15*9*6Cm

Karbantartás

1. Az Óraszíj Karbantartása: A Fém Óraszíjat Rendszeresen Meg Kell Tisztítani. Ha Tartós Kopás Után Foltok Vannak Az Óraszíjon, Használjon Puha Sörtéjű Foltokat Enyhén Ecsettel, Ha Víz Van. Viselés Előtt Ajánlott A Beltéri Szellőző Helyen Szárítani.

2.Az Óraburkolat Karbantartása: Az Óra Viselése Közben Távolítsa El A Homokot És Más Keménységű Tárgyakat, Hogy Elkerülje Az Erős Ütést Az Órával. Fedél.

3. Az Órát Nem Lehet 50 ℃ Magas Hőmérsékletű Környezetbe Helyezni, Ne Tegye Az Órát Erős Mágneses Tér, Például Rádió, Televízió Közelébe, Hogy Ne Mágneseskedjen.

4.Kérjük, Vegye Figyelembe, Hogy Az Izzadság Bizonyos Korróziót Okoz Az Órán, A Nikkel-Króm Ötvözetből Készült Acél Óraszíj, Amely Jobb Korrózióállósággal Rendelkezik. A Rézből Készült Semisteel Óraszíj Könnyen Korróziót Okoz, Ha Hosszan Tartó Érintkezésben Van Izzadsággal, Ezért Az Izzadságot Gyakran Puha Ruhával Töröljük Le, Hogy Megakadályozzuk Az Izzadtság Erózióját.

5.Ha Az Órát Hosszú Ideig Tárolja, Havonta Rendszeresen Fel Kell Tekerni, Hogy Az Alkatrészek Hosszú Ideig Ne Legyenek Statikus Állapotban, És Biztosítsák A Teljesítmény Mozgását.

Vízálló Tippek Megtekintése

Az Óra Vízállósági Együtthatója Eltér Az Általunk Általánosan Ismert Koncepciótól, Ezért A Vízszigetelés Mélységét Ne Tekintsük Vízmélységnek. Az Óra Vízállósága Az Óra Nyomásának Mértéke, A 30 Atm És Az 50 Atm Napi Vízállóság. Ha Az Óraszíj Bőrből Készült, Lehetőleg Ne Érintse Meg A Vizet, Különben Az Óraszíjat Víz Koptatja.

Vízálló Logó És Megjegyzés

Daily Life Vízállóság: Ellenálljon Kézmosás, Esővíz, Fröccsenő Víz És Hasonlók Tokja, Kérjük, Ne Merítse Az Órát A Vízbe.

Fröccsenő Víz Esővíz Mosó Autófürdés Úszás Búvárkodás

50 Atm Vízálló: Ellenáll Kevés Hideg Vizes Mosás, De Nem Merítheti Az Órát A Vízbe

Fröccsenő Víz Esővíz Mosó Autófürdő Úszás Búvárkodás

100 Atm Vízálló: Használhatja Az Órát Úszáskor Vagy Merüléskor A Tengerben Vízfelület.

Fröccsenő Víz Esővíz Mosás Autófürdő Úszás Búvárkodás

Megjegyzés: A színek a fényhatások miatt kissé eltérhetnek. A fény és a képernyő különbsége miatt előfordulhat, hogy a kép nem tükrözi az elem tényleges színét. Köszönöm a megértést.

Szállítás

Általában 1-2 munkanapot vesz igénybe megrendelésének feldolgozása.

A legtöbb megrendelés esetén: Becsült szállítási idő: 7-14 munkanap.

DHL, UPS, FedEx, EMS, Posta segítségével szállítunk, a rendelés szállítási módja a súlytól és a rendelés címétől függően.

A szállítási díjak akkor láthatók, ha egy tételt a kosárba helyeztek, ha szeretné látni a megvásárolni kívánt tétel pontos szállítási költségét. A szállítási díjak a megrendelés árától függenek.

Megjegyzés: A kézbesítés késhet vis maior események, például természeti katasztrófák, rossz időjárás és bármely más, rajtunk kívül álló esemény, például ünnepnapok miatt.

Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet?

Miután elküldtük megrendelését, kap egy e-mailt, amely tartalmazza a rendelés adatait és a nyomkövetési számot, amely tartalmazza a rendelési számát, a szállítás módját, a rendelés nyomon követési számát és az online nyomkövetési URL-t. Várjon 48 órát, amíg a nyomon követési információk frissítése megkezdődik.

Ha további nyomon követési információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Visszaküldés és csere

Ha nem teljesen elégedett online vásárlásával, 30 napos visszaküldési és cserepolitikát kínálunk, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 napja van visszaküldést vagy cserét kérni.

Megjegyzés: Minden visszaküldést és cserét a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül kell kérni. A visszaküldött terméknek meg kell egyeznie a feladott csomaggal, és a termék sértetlen (a termék nem használt.), a második értékesítést nem befolyásolja.

Ha további információra vagy segítségre van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.