Karácsonyi Díszek Készletek Fólialevél 12 Hüvelykes Virágos Nyomó Léggömbök Zászlót Húzva Partira
Karácsonyi Díszek Készletek Fólialevél 12 Hüvelykes Virágos Nyomó Léggömbök Zászlót Húzva Partira
Karácsonyi Díszek Készletek Fólialevél 12 Hüvelykes Virágos Nyomó Léggömbök Zászlót Húzva Partira
Karácsonyi Díszek Készletek Fólialevél 12 Hüvelykes Virágos Nyomó Léggömbök Zászlót Húzva Partira
Karácsonyi Díszek Készletek Fólialevél 12 Hüvelykes Virágos Nyomó Léggömbök Zászlót Húzva Partira

Karácsonyi Díszek Készletek Fólialevél 12 Hüvelykes Virágos Nyomó Léggömbök Zászlót Húzva Partira

star_border star_border star_border star_border star_border
(0 Vélemények)
  • Ft4,316.00

  • Az ár tartalmazza az ÁFA-t

Karácsonyi Díszek Készletek Fólialevél 12 Hüvelykes Virágos Nyomó Léggömbök Zászlót Húzva Partira

Kategóriák: Ajándékok, Karácsony

Áttekintés

Kiváló Minőségű Alumínium Fóliaanyagból Készült, Élerősítéssel És Finom Kidolgozással, A Használat Során A Ballon Alakja Teltebb És Természetesebb, Élénk Színekkel És Jó Sztereó Hatással, Hosszan Tartó Karbantartással, Természetes Léggömbhasználattal És Automatikus Lezárással, Ballonok Ötoldalas Nyomtatásával, Arany Mintázattal, Kiemelő Textúrával És Erős Dekoratív Atmoszférával Rendelkezik

Jellemzők

* Kiváló Minőségű Alumínium Film Anyagból Készült, Élerősítéssel És Finom Kidolgozással, A Használat Során A Ballon Alakja Teltebb És Természetesebb

* Kiváló Minőségű Alumínium Filmanyagból Készült, Fényes Színe És Jó Sztereó Hatása, Hosszan Tartó Karbantartást Biztosít

* Az Emberek Természetes Módon Használhatják A Léggömböket, És A Bambusz Anyagból Készült Anyag Automatikusan Lezárja Használat Közben, Egyszerű És Kényelmes

* Öt -Oldalas Léggömbnyomtatás, Arany Mintás, Kiemelő Textúrával És Erős Dekoratív Hangulattal

* Jó Rugalmassággal Rendelkezik Erős Nyomásállóság, Vastag Latex Ballon Nagy Elasztikus Textúrájú, Tartós

* Alkalmas Ktv Partira, Esküvőre, Születésnapi Ünnepségre, Bevásárlóközpont Megnyitására, Házassági Vallomásra És Teltházra

Termékleírás

Termék: Karácsonyi Léggömbkészlet Díszek

Anyaga: Ónfólia, Ónfólia

Folyamat: Hőragasztás

Léggömb Típusa: Boom Labdával Díszített

Csomagolási Lista: 10 Hüvelykes Papír Virággolyó Piros, Fehér, Tiffany Kék Egyenként, 12 Hüvelykes Karácsonyi Forróbélyegző Latex Lufi Piros Tizenöt Darab És Zöld Tizenkét Darab, Karácsonyi Maci Egy Darab , Hat Darab 12 Hüvelykes Karácsonyi Flitteres Lufi, Két Darab 18 Hüvelykes Arany Ötágú Csillag, Egy Karácsonyi Fekete Arany Betűkészlet Zászlóhúzás

Megjegyzés

1.Léggömbök Nem Szabad Mosni, Kerülje A Szél És A Napsütést, Minden Túlzott Dörzsölés És Húzás, Éles Tárgyak Érintése Stb. Könnyen Károsíthatja A Ballont

2.A Ballon Latex (Gumi) Összetevőket Tartalmaz, Amelyek Allergiás, És A Bőr Érzékeny Az Érzékeny Emberekre.

3. A Léggömbök Méretben És Méretben Kaphatók. Ne Fújja Fel Túlzottan. Kérjük, Vegye Figyelembe Az Egyes Méretű Ballonok Maximális Felfújható Átmérőjét. Felfújás Után Óvatosan Nyomja Meg A Ballont A Kezével. A Labdának Rugalmasnak Kell Lennie.

4. Az Általános Szivattyú Levegő, Nem Tudja Lebegtetni A Ballont, A Lebegő Hatást Be Kell Öblíteni Az Ammóniagázba, Az Alumínium Fólia Ballon Mini Specifikációja Ammóniagázzal Van Feltöltve És Nem Emelhető Le, Mert Túl Kicsi A Gáztérfogat, Egyéb Előírásokat Ammónia Gázzal Töltenek Fel. Normál Módon Levehető (Ne Használj Ammóniát, Ilyen Veszélyes Gázt)

5.Minden Latex Ballon Nem Kerek, Finoman Kell Alakítani, Hogy Szebb Legyen A Forma.

6. Egy Ballon Sem Garantálja, Hogy Nincs Rossz Labda A Felfújás Előtt. Az Importált Labdák Rossz Labdaaránya Körülbelül 1–3%. A Hazai Léggömb Sérülési Aránya Kb. 3%-5%.

7. A Ballon Egyszer Használatos Termék, A Felfújódást Használják, És A Felfújás Utáni Felfúvódás Okozta Károkat Nem Az Értékesítésért Felelős. Kérjük, Azt Is Tudd.

8.Minden Léggömb Belsejében Fehér Por Van, Hogy Megakadályozza A Ragacsos Talkumpor Kialakulását. A Ballonos Csomagolás Során Kis Mennyiségű Por Lesz A Csomagban. Ez Normális.

Karbantartás

Használat

Felfújható Normál Iskola:

1.Keresse Meg A Felfújható Bemenetet

2. A Behelyezés Után Lassan Pumpáljon

3. Húzza Ki A Pumpás Ballont, És Automatikusan Zárja Le, Miután Eltalálta, Amíg Meg Nem Telik.

Levegőürítés Tanár:

1. Készítse Elő A Csövet A Levegőbemenethez

2. Nyomja Le Lassan

3. Tegye Félre, És Használja Legközelebb

Megjegyzés: A színek a fényhatások miatt kissé eltérhetnek. A fény és a képernyő különbsége miatt előfordulhat, hogy a kép nem tükrözi az elem tényleges színét. Köszönöm a megértést.

Szállítás

Általában 1-2 munkanapot vesz igénybe megrendelésének feldolgozása.

A legtöbb megrendelés esetén: Becsült szállítási idő: 7-14 munkanap.

DHL, UPS, FedEx, EMS, Posta segítségével szállítunk, a rendelés szállítási módja a súlytól és a rendelés címétől függően.

A szállítási díjak akkor láthatók, ha egy tételt a kosárba helyeztek, ha szeretné látni a megvásárolni kívánt tétel pontos szállítási költségét. A szállítási díjak a megrendelés árától függenek.

Megjegyzés: A kézbesítés késhet vis maior események, például természeti katasztrófák, rossz időjárás és bármely más, rajtunk kívül álló esemény, például ünnepnapok miatt.

Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet?

Miután elküldtük megrendelését, kap egy e-mailt, amely tartalmazza a rendelés adatait és a nyomkövetési számot, amely tartalmazza a rendelési számát, a szállítás módját, a rendelés nyomon követési számát és az online nyomkövetési URL-t. Várjon 48 órát, amíg a nyomon követési információk frissítése megkezdődik.

Ha további nyomon követési információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Visszaküldés és csere

Ha nem teljesen elégedett online vásárlásával, 30 napos visszaküldési és cserepolitikát kínálunk, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 30 napja van visszaküldést vagy cserét kérni.

Megjegyzés: Minden visszaküldést és cserét a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül kell kérni. A visszaküldött terméknek meg kell egyeznie a feladott csomaggal, és a termék sértetlen (a termék nem használt.), a második értékesítést nem befolyásolja.

Ha további információra vagy segítségre van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.